Vejgaard B vs Holbæk B&I

Kampreferat
21. oktober 2023

Resultatet

Vi er ekstrem skuffet over vi ikke vinder kampen. Vi aftalte i fælleskab, at vi bl.a. ville vinde kampen for de 3 medrejsende fans. Thomas, Mikkel og Tim.

Desværre blev det kun til 1 point!

Præstationen

Rækken er tæt og tabellen lyver ikke! Men indbyrdes over to kampe er vi et bedre hold end Vejgaard.

Vi spiller en flot 1.halvleg og med en smule mere kynisme, så er vi foran med 3 i pausen.

Lidt symptomatiske har vi nu to kampe i streg kommet skævt ud til 2.halvleg. Det tager vi seriøst og vi vil allerede til næste kamp komme med små justeringer.

Men desværre rammer de en periode, hvor vi mister momentum og vores disciplin. Det udnytter Vejgaard som presser på og scorer to nemme mål.

Vi får underkendt et mål som der ikke er skyggen af offside på til 2-3 og vi slutter kampen bedst af de sidste 20 min, hvor vi desværre ikke udnytter vores omstillingsmuligheder.

En spiller der skal fremhæves

Det altid nemt at fremhæve en Alexander som dobbelt målscorer, men i dag vil jeg fremhæve holdet, som leverer en flot 1.halvleg og slutter kampen bedst af.

Vores indskiftninger der kommer ind fra bænken leverer en god præstation.

De har andel i at vi får vendt den dårlige periode til vores fordel.

Det er det vi tager med os videre udover det ene point.

Hvordan efterlader det os som hold

Vi viste i dag gode takter efter et hårdt nederlag hjemme mod Næsby. Tavlen er visket rent og vi vil gøre alt for en sejr hjemme mod Ishøj IF som bliver spillet fredag aften kl 19.00

Debutanter i trænerstaben

I dag havde vi Magnus Wincentz (U14) og Morten “Duncan” (U15) med til deres første senior kamp. De assisterede mig under kampen og det var en fornøjelse og spillerne tog godt imod dem. Vi lever derfor op til klubbens værdi om ‘Et samlet HBI’ hvor der plads til alle.