Menu

Holbæk B&I vs Næsby BK

Kampreferat ved Janus Blond
Holbæk B&I vs. Næsby BK den 14. oktober kl. 13.00 i Holbæk Sportsby

Resultatet

Et ærgerligt nederlag 3-2 nederlag, hvor vi skulle have taget vare på både 1-0 og 2-1 føringen.

Præstationen

Vi spiller desværre kun en middelkamp. Vi er ikke tro nok mod vores koncept. Vi skulle have beskyttet vores mål lidt bedre. Det der er ærgerligt er, at vi forærer målet til 1.1 og 2-2 væk. Det er to mål der ærgrer os og nok endnu mere, når vi evaluerer på mandag. At Næsby skulle score 3 gange i dag mod vores ellers så solide defensiv, fortæller lidt om, at hvis vi ikke er 100% koncentreret, så reduceres vores niveau betragteligt.

Spillestil

Vi ville prøve at spille og holde bolden, men forholdene med vinden, gjorde det svært. Hvis man kunne spille den om, kunne det have været spændende at se, om hvad der var sket, hvis vi havde spillet mere afventende. Men på den anden side, så er det vores hjemmebane, hvis vi ønsker at diktere spillet, så må vi acceptere, at det ikke altid går vores vej.

En spiller der skal fremhæves

Alexander spiller en fremragende kamp, og med lidt mere tur i den, så sparker han den chancer ind, der opstår lige efter målet til 2-2.

Modstanderen

Næsby spiller en fin kamp, hvor jeg synes at de kender deres besøgelsestid overordentlig godt. De har vel kun et hjørnespark der passere hele vejen igennem, som er farligt udover de muligheder de scorer på. Det vidner selvfølgelig om kvalitet. Målet til 2-3 er veludført.

Var vi forberedte?

Vi vidste at de var gode på bolden, og at vi skulle arbejde hårdt for eventuelle point.

Gjorde de noget anderledes – overrasket.

Vi troede faktisk at de ville komme i en 3-4-3 opstilling, der havde givet dem 1-1 mod Vanløse i forrige weekend

En spiller de gjorde det godt.

Vi synes de to stoppere gjorde det godt samt deres højre back i 2. halvleg.

Hvordan efterlader det os som hold

Mentalt var det et hårdt slag, da vi var foran to gange. Samtidig havde vi en stor tro på, at vi kunne vinde denne kamp, og komme væk fra sidste pladsen. Nu venter der os en uge, hvor skal op på hesten igen, for at tage til Vejgaard og levere en stor præstation.

Placering

Desværre ligger vi stadig sidst, men sæsonen er kun halvvejs og vi har stor tro på, at vi kommer til at samle mange point.

Vi ses den 27.10.2023

Sportslige hilsner
Janus Blond

Luk