Menu

Holbæk B&I vs Ishøj IF

Kampoptakt ved Janus Blond
Holbæk B&I vs. Ishøj IF den 27. oktober kl. 19.00 i Holbæk Sportsby

Vores uge:

Det har været en uge, hvor vi desværre hang lidt med næbet efter at have sat en føring på 2 mål overstyr i Ålborg mod Vejgaard. Resultatet i sig selv var godt. Stærkt som bundprob, at tage på udebane mod rækkens nr. og så være skuffet over 1 point. Vi havde dog alle tre point i vores hånd, men linjevogteren, havde set en off-side. Den kunne vi ikke se, da vi så den på video desværre. Det skal dog siges, at Vejgaard havde et hovedstød der gik snert forbi langt inde i overtiden.

Eftersom at der nu er scoret henholdsvis 3 og 2 mål i de sidste to kampe, har vi haft fokus via video og træning på organisation og positionering.

Spillernes forfatning

Spillerne ser sultne ud og virker klar til at give alt hvad de har for at få 3 utroligt vigtige point mod Ishøj.

Spillerne viser sig frem for den gode side. De virker både fysik parate og meget fokuserede. De brænder efter at toppræstere på hjemmebane foran HB&I´s tilskuere.

Stemningen i truppen

Spillerne har været gode til at se på de positive ting fra kampen mod Næsby og Vejgaard, samt at tage ved lære af områder, hvor der er plads til forbedring.

Hvem er ikke til rådighed

Både Frederik Nymark og Oliver Cafnik er langtidsskadet. Derudover er der nogle mindre skader der holder Frederik Læssøe, Isak Olsen samt Nicklas Pedersen ude. Adam Ejler er klar igen og Kasper Herfordt er tilbage fra karantæne.

Hvad forventer vi af os selv

Vi skal først og fremmest vise os selv og tilskuerne på stadion, at vi kommer med alt hvad vi har. Så skal vi vise at vores defensiv og solid igen og at vi stadig kan score mål. Heldigvis har vi Alexander der er brandvarm med 3 scoringer i de sidste 2 kampe, så mon ikke han gerne vil fortsætte stimen.

Hådt arbejde, organisation samt positionering skal være vores varemærke fredag 19-21.

Afsæt fra sidst

Vi ligger stadig sidst, men vi er et atypisk bundhold, der ikke har tabt to kampe i træk. Et bundhold, der har tabt kampene med 1 mål hvis vi ser bort fra VSK kampen på hjemmebane. Vi kom op på hesten igen efter det ærgerlige nederlag mod Næsby.

Modstanderen

Styrker:

Ishøj er et hold med mange dygtige individualister. Der er mange spillere der har noget x-factor, så vi skal være dygtige til, at have opbakning. De kommer med en flot sejr mod Young Boys på 4-1 hvor de spillede en forrygende omgang omstillingsfodbold i et anderledes system end de plejer. Godt lavet af den gamle Holbækker Erdogan at ændre system til 3-5-2/5-3-2 og så straffe de mest offensivt mindede hold i rækken.

Spillere:

’Vi skal have et Vågent øje med deres to angribere fra kampen mod Young Boys Azaquoun og Munk, der spillede fremragende.

 

Kampens vigtighed afspejler sig i tabellen. Ishøj jagter febrilsk top 6, der er deres målsætning, og vi skal først og fremmest væk fra sidstepladsen. Det vil vi gerne vise alle der kommer på stadion. Hvis tilskuerne tage det gode humør og bakker os op, kommer vi med hårdt arbejde, syngene tacklinger og forhåbentlig noget godt fodboldspil.

Hele truppen ser frem til at kæmpe om de 3 point. Vi ved at der vil være ekstra mange tilskuere på stadion fredag aften, da vi skal vise vores værd overfor et stort set-up af sponsorer og vores fantastiske frivillige, der er en uvurderlig ressource for HB&I

Vel mødt.

Janus Blond

Luk