Menu

Steffen Petersen stopper som Ungdomsudvikler

image
17. juli 2023 kl. 23:06

Det er med blandede følelser, at vi meddeler, at Ungdomsudvikler Steffen Petersen, har besluttet at fortsætte sit videre virke i Hvidovre Idrætsforening, hvor han skal varetage Hvidovre IF’s U19 Divisions Cheftrænerstilling. 

Mens vi er kede af at sige farvel til Steffen, ønsker vi ham samtidig stort tillykke med denne nye udfordring. Vi er sikre på, at hans erfaring og evner vil være til stor gavn for Hvidovre IF og deres U19 hold.

Steffen understreger, at beslutningen ikke har været nem og udtaler:

”Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke for et udviklende professionelt samarbejde med den fodboldfaglige ledelse og de trænere jeg har arbejdet sammen med. De har alle bidraget til min vækst både personligt og professionelt. Min familie og jeg vil ligeledes gerne takke for den taknemmelighed, klubbens ledere, medarbejder og spillere har udvist mig i min ansættelsestid, det har været en fornøjelse at være del af klubben.

Det ligeledes vigtigt for mig at pointere, at det er med et blødende hjerte, at jeg må indgive min opsigelse til en klub som personligt står mig meget nært. Tilbuddet fra Hvidovre IF kunne jeg dog ikke afslå i forhold til at udvikle mig som træner og leder. Trods min opsigelse ser jeg dog frem til, at vi en i gang i fremtiden kan mødes. Jeg ønsker klubben alt det bedste, og et ønske om en stor fremtid”.

Vi vil gerne takke Steffen for hans dedikation og bidrag til HBI. Vi er taknemmelige for den tid, han har været hos os og ønsker Steffen al mulig succes og lykke i hans nye rolle.

Det er mellem Steffen og Bestyrelsen aftalt, at sidste arbejdsdag i HBI var den 15. juli 2023. Steffen har tilbudt at stå til rådighed i en overgangsfase, så overlevering til ny Ungdomsudvikler bliver bedst mulig.

Bestyrelsen og den fodboldfaglige ledelse arbejder målrettet på at finde en kompetent erstatning, der kan fortsætte med at udvikle vores talentfulde ungdomsspillere.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Luk