Menu

Ny ungdomsudviklingstræner i HBI

image
15. februar 2023 kl. 10:28
Det er med stor fornøjelse at vi nu kan præsentere klubbens nyeste ansættelse – nemlig vores nye Ungdomsudviklingstræner Steffen Petersen.
Steffen er en erfaren herre med meritter fra både Akademisk Boldklub (AB), HB Køge, FC Roskilde og ikke mindst HB&I hvor han faktisk startede sin trænerkarriere i starten af 00’erne efter kroppen sagde stop for en aktiv fodboldkarriere.
Steffen har de sidste 16 år undervist i den danske folkeskole og udover at være student fra Stenhus Gymnasium er han også uddannet som lærer fra Holbæk Seminarium. Det er med andre ord en ægte Holbækker vi nu får tilbage til vores klub. Steffen glæder sig naturligvis til at starte og udtaler følgende:
”Årsagen til at jeg er kommet retur til HB&I er at jeg har en drøm om, at byen og klubben kommer tilbage til de tider, og endnu bedre tider end dem jeg forlod for så mange år siden. Her er jeg blevet yderst inspireret af de samtaler jeg har haft med Freddy Andersen og Palle Olsen om deres syn på fremtiden for HB&I. Ungdomsudvikling af idrætsudøvere her af fodboldspillere, er samtidig et område som ligger tæt på mit fodboldhjerte, hvilket også havde en stor betydning for at sige ja til denne mulighed. Fodbold er for alle på alle niveauer med forskelligt mål gennem træning, kampe og turneringer, socialinteraktion og klubrepræsentation. Det er vigtig for mig deri, at være medskaber til en klubkultur der også danner bånd på tværs af hold og årgange for både stab, udøverne m.fl. deri ligger klubfølelsen hvor man udvikler både elite og bredden i en fælles rejse. Her tror på at jeg vil kunne gøre en forskel gennem mine kompetencer, og mit menneskesyn i udvikling af HB&I’s fodboldspillere, stab og klub til højst mulige niveau.”
Steffen vil i rollen som Ungdomsudviklingstræner påtage sig ansvaret for udvikling af spillere og trænere på årgang U13-U15 i tæt samarbejde med Head of Coaching Freddy Andersen og Børneudviklingstræner Palle Olsen.
Bestyrelsen er naturligvis glade og stolte over at vi med ansættelsen af Steffen nu endelig kan præsentere et komplet fodboldfagligt team på et meget højt niveau. Vi håber I vil tage godt imod Steffen.
Luk