Menu

Blåt og hvidt JernBæk samarbejde om pigefodbold

image
18. april 2023 kl. 12:12

På kvindesiden er der i indeværende sæson indgået et holdsamarbejde mellem Jernløse BK og Holbæk B&I.

Efter nogle gode snakke klubberne og trænerne imellem, om at fortsætte den positive udvikling omkring kvindefodbolden, blev det for ca. 6 uger siden besluttet at lave et holdsamarbejde.

Det har således været en kæmpe fornøjelse at kunne samle 25 spillere i alderen 15 – 22 år, med et yderligere supplement fra 9 stk. af de lidt mere voksne piger 😊

Der var i denne weekend træningslejr i HB&Is nye klublokaler, hvor både fodbold og teambuilding var i fokus. Det var en stor fornøjelse at have perfekte faciliteter til rådighed i det nye klubhus, på banerne og inde i Holbæk Sportsby.

Der er 4 trænere tilknyttet holdet, hvor det fra Jernløse er Michael Pettersson og Claus Breining Jørgensen og fra HB&I er det Noah Skovgaard og Asger Madsen der tilsammen udgør det nye firkløver. Der er tilmeldt et 11-mands hold i DBU og et 8-mands hold i DGI, hvor det for begge hold gælder, at de spiller sæsonens første runde i denne uge.

Træning og kamp er planlagt således, at der i græs-sæsonen spilles på Jernløses baner og i kunst-sæsonen på Holbæk Sportsbys baner.

Første hjemmekamp er på onsdag d. 19. april kl. 18:30, hvor kampen spilles på kunsten i Holbæk Sportsby, hvor JernBæk piger tager imod ØUB fra Lolland Falster.

Der er plads til flere glade fodboldpiger, så hvis du har lyst til at komme forbi til et par prøvetræninger, så er du velkommen til at kontakte Michael på 29919503 eller Asger på 20832345.

 

Luk