Menu

HBI siger farvel til Jan Faber

image
05. juni 2023 kl. 16:14
Cheftræner Jan Fabers aftale med HBI udløber den 30. juni og klubben har valgt, at den ikke forlænges. Dermed siger HBI farvel til træneren der netop har spillet klubben i 3. division 2 spillerunder før tid.
Vi skylder Jan Faber en kæmpe tak for det store og flotte arbejde han har gjort for at bringe holdet tilbage i divisionerne. At vi vælger, ikke at forlænge aftalen, har intet med Jan Faber at gøre. Hans arbejde for klubben har været aldeles fremragende og vi er meget tilfredse med de resultater han har skabt, udtaler bestyrelsesformand Allan Markussen.
Men vi har et stærkt ønske om at sætte en ny retning for HBI, ikke bare for 1. holdet, men for hele klubben og vi vurderer, at den retning kræver en anden profil.
HBI har derfor valgt, at udvide den nyansatte sportschef, Janus Blonds, ansvarsområder til også at omfatte cheftrænerrollen for det nye 3. divisionshold.
Janus Blond overtager dermed det overordnede sportslige ansvar for hele klubben og sætter sig for bordenden af den sportslige ledergruppe der tillige tæller Head of coach Freddy Andersen, Ungdomsudviklingstræner Steffen Petersen og Børneudviklingstræner Palle Olsen. De 4 får en udtrykt opgave om at skabe sammenhængskraft og udvikling mellem årgangene og dermed en afgørende rolle i at bringe HBI op på en højere hylde i alle segmenter.
Vi får en ledergruppe med vanvittigt store kompetencer og mod på, at skabe den udvikling i HBI vi ønsker og vi glæder os helt enormt til samarbejdet, slutter Allan Markussen.
Efter sidste kamp i sæsonen (den 17. juni hjemme mod Frederikssund) siger klubben samtidig farvel til assistenttræner Claus Larsen (kontraktudløb) og sportschef Jakob Andersen.
Luk