Menu

145 børnehavebørn samlet til "Bold & Bevægelse"

image
21. januar 2024 kl. 16:36

🌟 Børn, Bold og Bevægelse 🏃‍♂️

I fredags sparkede vi gang i et helt særligt initiativ, "Bold & Bevægelse", med deltagelse af intet mindre end 145 fantastiske børnehavebørn fra flere børnehaver her i Holbæk Kommune! 🎉👧👦 En formiddag med leg, sjov, bevægelse og fællesskab.

Vi er i HBI meget glade for den flotte opbakning og interesse fra alle deltagende børnehaver, og sætter stor pris på de positive tilbagemeldinger vi har modtaget fra både børnene og ikke mindst pædagogerne, som tog aktiv del i det hele.

”Bold & Bevægelse” afvikles hvert 14. dag i Sportsbyen og faciliteres af HBI’s børneudvikler Palle Olsen i tæt samarbejde med HBI trænere og deltagende børnehavers pædagoger; Når børnene er ankommet og klar, varmer vi op i fællesskab, hvorefter der er forskellige stationer med diverse lege og øvelser tilpasset børnenes motoriske alder, og hvor de sammen med deres kammerater bliver introduceret til glæden ved at røre sig og opnå læring gennem leg.

Formålet med ”Bold & Bevægelse” er at styrke sundhed og velvære målrettet børn i børnehavealderen og vi glæder os allerede til næste gang 😊 Og skulle der sidde en børnehave derude, der gerne vil være med - eller vide mere - så tag endelig fat i os. Kontakt Palle Olsen på mail po@hbi.dk eller tlf. 40451020.

#Bold&Bevægelse #HBI #gladeogsundebørn

Fotokreditering: ”Fotoklubben iso4300”

Luk