To karantæne-svækkede hold i ny ”gyser-finale” på fort SuRi Park

17. May 2017

Af Morten Skovby, sportschef

 

Holbæk B&I er igen klar til divisionsfodbold på SuRi Park og det bliver med en ny søndags-”finale” i det spændende kvalifikationsspil, denne gang mod de sønderjyske gæster fra FC Sydvest 05 Tønder.

 

Efter sidste weekends resultater indtager HBI fortsat pladsen lige under nedrykningsstregen. Vi har dog kun et point op til den rigtige side af stregen og bare fire points op til femtepladsen i kvalifikationsspillet, hvor nedrykningskampen fortsat er helt utrolig tæt.

 

Med kun seks runder tilbage bliver de resterende kampe bare utrolig afgørende, og kampen mod FC Sydvest 05 er en af dem, der bare skal vindes.

 

Weekendens nederlag i Middelfart kostede vores anfører, Jonas Thomsen, et rødt kort. Han er derfor ude med karantæne til dagens kamp. Men derudover er truppen intakt og opsatte på at tage revanche for det nederlag på 1-2, som vi inkasserede i den omvendte kamp i Tønder.

 

Nederlaget i lige netop den kamp gjorde ekstra ondt. Vi burde nemlig have fået mere med hjem fra kampen, hvor vi blandt andet førte 1-0 ved pausen.

 

Heldigvis afvikles dagens kamp på vores ”fort” - SuRi Park - hvor vi i denne sæson nu har spillet fem kampe og vundet dem alle.

 

Holdet og tilskuerne er klar til revanche.

 

Dagens modstander fra FC Sydvest 05 Tønder er, indtil videre, klart sæsonens største positive overraskelse. Holdet indtager lige nu en imponerende flot tredjeplads i rækken. Det var der vist ikke mange som havde set komme inden sæsonstart. Man må bare tage hatten af for den præstation.

 

Sydvest 05´s spillestil er i høj grad bygget op omkring en solid defensiv base, en god organisation og en beundringsværdig kynisk effektivitet i omstillingsspillet. Holdet er dog ramt af et par karantæner til søndagens kamp og hjemme på SuRi Park bør vi kunne hente de tre points som vil lune gevaldigt i tabellen.

 

Morten Skovby (Foto: Laila Versemann)