Svingende nedrykker på besøg: Det ligner ren målfest i endnu en SKAL vinde-kamp

12. oktober 2017 - skrevet af Jørgen Rasmussen - kategori: Senior

Holbæks B&I´s manager Morten Skovby skriver om søndagens hjemmekamp i Danmarksserien mod Fredensborg:

Vi er nu nået igennem den første tredjedel af sæsonen og skal til at møde modstanderne for anden gang. Før søndagens kamp mod Fredensborg indtager vi andenpladsen i rækken og er dermed en del af en meget tæt top fem, der skal kæmpe om den ene oprykningsplads i de resterende 17 runder.

Inden søndagens kamp er vi ubesejret i de seneste 4 kampe inkl. pokalkampen mod AC Horsens. Det bliver vigtigt at fastholde den slags point-stimer, da der ikke bliver råd til mange nederlag i den tætte topstrid.

Forventningerne til holdet fra omverdenen er store i hver eneste kamp. Dette lægger naturligvis ekstra pres på den nye og unge trup, hvilket da også i perioder kan mærkes på spillerne. Vi tager imidlertid en kamp ad gangen og forsøger at koncentrere os om vores eget spil og holdets fortsatte udvikling.

Vi har i de seneste kampe været hårdt ramt af både skader, karantæne og sygdom. Dette har givet mulighed for at bringe nye unge spillere i kamp og indtil videre i sæsonen har hele 23 spillere fra truppen fået spilletid. Desuden har endnu en af vores U19 spillere fået debut. Det svarer til, at vi på førsteholdet har haft en gennemsnitsalder på 21,6 år. Det matcher godt med klubbens udmeldte strategi om, at vi skal kunne udvikle vores egne unge spillere, så vidt det er muligt, samtidig med at holdet resultatmæssigt skal præstere nu og her.

Søndagens modstander, Fredensborg, er nedrykker ligesom os. De har haft en lidt svingende start på sæsonen, men holdet har nogle dygtige spillere, som nok skal gøre det svært for os.

Det er i øvrigt en interessant statistisk iagttagelse, at Fredensborg har spillet de mest målrige kampe indtil videre i rækken. I deres første 10 kampe er der blevet scoret hele 50 mål sammenlagt. Holbæk er det hold i rækken, som har scoret klart flest mål. 26 scoringer i de første 10 kampe.

Der er lagt op til en underholdende kamp på SuRi Park søndag eftermiddag, og spillerne har brug for jeres støtte.