Nye tider i Danmarksserien: Velkommen til ni nye spillere og ændringer i spillestilen

2. august 2017 - skrevet af Morten Skovby - kategori:

 

Af Morten Skovby, manager

 

Efter forårets skuffende nedrykning fra 2. division er vi nu klar til at tage fat på en ny spændende sæson i Danmarksserien.

 

Sommeren har budt på rigtig mange udskiftninger i truppen. Hele otte spillere fra forårets trup har valgt at forlade Holbæk og ni nye spændende spillere er kommet ind i truppen. Det er en stor udskiftning og med kun fire ugers forberedelse henover sommeren, har det nye trænerteam arbejdet hårdt på at sammensætte et slagkraftigt hold til efterårets vigtige kampe.

 

Klubben fastholder fortsat ambitionen om at udvikle vores egne spillere til truppen så vidt det er muligt, og vi kan derfor med en vis stolthed konstatere at hele 80 % af spillerne i den nye trup har spillet ungdomsfodbold i Holbæk.

 

I forberedelsesperioden har vi arbejdet med en del taktiske ændringer i spillestilen, hvilket naturligvis gør sæsonstarten endnu mere spændende.

 

Vi glæder os til at komme i gang og håber at alle vil være med til at støtte op omkring holdet i den kommende sæson. Vi får brug for jeres hjælp.

 

Morten Skovby (Foto: Laila Versemann)