Ny storsejr: Holbæk smadrede Fredensborg med tennis-cifre

12. august 2017 - skrevet af Jørgen Rasmussen - kategori:

Det lignede da capo fra den lovende sæsonpremiere mod Taastrup, da det nye Holbæk-mandskab på udebane lørdag eftermiddag gav Fredensborg præcis samme kontante svar på tiltale, da de alt for let havde bragt sig foran: en noget vaklende, skidt start og bagud 0-1 blev på nul-komma-niks vendt til en betryggende føring, der gjorde det muligt for de mere og mere selvtillidsfyldte holbækkere at styre de tre points ind på tabellen for Danmarksserien, pulje 1.

To kampe, seks points, målscore 12-4. Ind imellem de to turneringskampe kan så tilføjes en DBU-pokalsejr på 5-0 over Sjællandsserieholdet Listrup UIF.

”Med 17 mål på syv dage kan man jo kun være tilfreds. Offensivt ser det godt ud, defensivt synes jeg stadig, der er nogle momenter, hvor vi ikke ser godt ud”, lyder det fra en afdæmpet, men naturligvis svært tilfreds manager, Morten Skovby, som ikke mindst glæder sig på spillernes vegne:

”Der er en rigtig god stemning omkring holdet. Drengene er fantastisk glade for sejrene og målene, og det skal de have lov til at være. Vi ved godt, at der venter os nogle svære kampe, men lige nu har vi grund til at glæde os over den gode sæsonstart.”

Fra opgøret i Fredensborg ærgrer Morten Skovby sig over, at hans hold – igen – kom lidt nervøst og usikkert ud til kampen mod et hold, han betegner som bedre end premieremodstanderen Taastrup:

”Fredensborg havde nogle gode, gennemspillede angreb og et langskud på overliggeren, men bortset fra de første små ti minutter af begge halvlege, synes jeg, vi havde styr på det.”

I fravær af den skadede spids-angriber Jonas Bengtsson havde træner-teamet valgt at give Jesper Friis Halling chancen fra start.

”Han havde et godt indhop i pokalkampen forleden og har set godt ud til træning, og man må jo sige, at han levede op til tilliden”, roser Morten Skovby den unge angriber, som scorede tre mål på under en halv time.

Også Ferdinand Bangsgaard får manager-ros for især en flot 2. halvleg - på en lørdag i Fredensborg, hvor hele holdet generelt leverede varen i form af løbevillighed, fight og træfsikkerhed i omstillingerne.

 

Holbæks opstilling:

Christian Mortensen – Mads Bobjerg Larsen, Marcus Carlsson Pedersen, Mikkel Adamsen, Birol Serinkanli – Ferdinand Bangsgaard, Jonas Thomsen (Mathias Hjort, 62. min), Sebastian Johansen – Malte Sjørslev (Mads Moch Larsen, 80. min), Jesper Friis Halling (Torbjørn Billeskov, 71. min), Mikkel Jensen.

Jesper Friis Halling - tre mål i 1. halvleg (Foto: Laila Versemann)