Lige i skabet: Nye spiller-aftaler med to offensive profiler

16. juli 2017 - skrevet af Jørgen Rasmussen - kategori:

HBI forlænger aftalen med Malte Sjørslev med et år og henter Mikkel Jensen hjem fra Næstved, hvor han har tilbragt de seneste to sæsoner.

Manager, Morten Skovby er naturligvis glad for de nye aftaler:

Malte har været i klubben i et år nu og har i løbet af året udviklet sig rigtig positivt. Vi glæder os meget til at følge hans videre udvikling i det kommende år. Der er meget potentiale i ham”.

"Og aftalen med Mikkel Jensen sidder ganske enkelt bare lige i skabet i forhold til vores projekt", fastslår Morten Skovby.

Mikkel er Holbæk-dreng og bor stadig i byen. Han var en del af HBI´s ungdomsafdeling frem til U15, hvor han blev hentet til Brøndby. Han har spillet 39 ungdomslandskampe for Danmark.

Efter et ophold i FC Nordsjælland, kom Mikkel Jensen til Næstved i 1. division, hvor han har været det seneste par sæsoner.

"Nu er han tilbage i klubben, hvor det hele startede, og jeg er sikker på, at kommer til at bidrage positivt til vores ambitiøse projekt, samtidig med at hans øvrige hverdag bliver lidt nemmere i forhold til hans bopæl", siger Morten Skovby.

Mikkel er en kvalitetsspiller, som kan tilføre holdet noget offensiv kreativitet. Han har nogle unikke spidskompetencer og bliver uden tvivl en gevinst for vores hold. Desuden har han noget erfaring fra højere hylder, som han kan bringe videre til de øvrige spillere i truppen", lyder det forventningsfuldt fra manager Morten Skovby.

 

Malte Sjørslev - forlænger med HBI (Foto: Laila Versemann)