Karakter-test bestået: HBI vendte møgstart til storsejr i sæsonpremieren

6. august 2017 - skrevet af Jørgen Rasmussen - kategori:

Hvis nu bagud 0-1 på et foræringsmål i sæsonpremieren på hjemmebane i en rolle som selverklæret favorit var den første lille karakter-test på det delvist nye Holbæk-hold, så kan der uden forbehold stemples: Bestået!

Anderledes kan ikke være, når man ovenpå forskrækkelsen uden de store problemer vender og vinder kampen 6-2.

Manager Morten Skovby var da også meget tilfreds med resultat og generelt også ganske godt tilfreds med spillet:

”Offensivt så det fint ud med flere flotte angreb, selv om det virkede lidt hektisk i perioder – især i 2. halvleg. Defensivt er der stadig noget at arbejde med, men alt i alt synes jeg, vi har grund til at være tilfredse”, lyder vurderingen fra manager Skovby, som dog gerne havde set et lidt stærkere aftryk fra starten af kampen:

”Vi havde lidt svært ved at komme i gang. Det virkede som om, spillerne var præget af premiere-nerver. Men der kom jo en hurtig fin reaktion efter den ærgerlige kæmpe forsvarsfejl, der gjorde, at vi kom bagud.”

Selv om ikke færre end otte spillere fra forårets førsteholdstrup har forladt HBI, var kun en enkelt af de lige så mange nye i truppen med i søndagens startopstilling mod Taastrup – nemlig den tilbagevendte, lille, fodrappe Mikkel Jensen, som fra sin position på venstrekanten markerede sig med en række offensive indslag, der lå pænt over Danmarksserie-niveau.

Mod slutningen af kampen var der også Holbæk-debut til forsvarsspilleren Kevin Nauta. Ellers var det udelukkende spillere fra forårets trup, der førte holdet til den vigtige, selvtillidsskabende, sikre hjemmesejr i sæsonpremieren.

 

Jonas Thomsen – dobbelt målscorer (Foto: Laila Versemann)