Endnu en must win på SuRi ParK: HBI jagter femte hjemmesejr i træk

4. May 2017

 

Af Morten Skovby, sportschef

 

Vi er nået halvvejs igennem de 16 kampe, som skal spilles i forårets kvalifikationsspil. Det betyder, at vi nu skal til at møde modstanderne for anden gang i denne sæson.

 

Den omvendte kamp i Odder endte 0-0, og det tegner til at blive et lige så jævnbyrdigt opgør på SuRi Park. Begge hold er i den grad involveret i den tætte kamp om at undgå nedrykning. Hvis Holbæk vinder kampen, vil der kun være 2 points imellem de to hold. Omvendt vil Odder være 8 points foran Holbæk med en sejr, så kampens betydning er indlysende.

 

Sidste weekends uafgjorte resultat i Næsby, kombineret med de andre resultater i den tætte række, sendte desværre Holbæk under nedrykningsstregen igen, efter en uge på den rigtige side.

 

Derfor vil spillerne være ekstra tændte på at hente 3 points i søndagens kamp foran det hjemmepublikum, som i denne sæson har hjulpet holdet til at opnå maksimumpoints i de 4 første hjemmekampe.

 

4 kampe og 4 sejre. Jo, Suri Park er ved at udvikle sig til et fort for holdet.

 

Odder har hentet 14 points i holdets første 8 kampe. Østjyderne har nogle rigtig dygtige individualister og spiller en god gang fodbold, så der er lagt op til et brag af en kamp på SuRi Park.

 

Morten Skovby (Foto: Laila Versemann)